President

Hallo,

Mijn naam is Raymond Oosterbaan (Wing) of kort Ray. Ik ben een gebore en getoge Rotterdammert, en dat ken je horre hoor. Na de lagere school heb ik de LEAO gedaan en aansluitend PD-boekhouden. Ik heb als tiener en jong volwassene veel gereisd. Ik was ook iemand van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Ik ken alles een beetje. Boekhouder, elektromonteur, boekbinder etc.  Na gewerkt te hebben als kantoorloper in de Rotterdamse haven ben ik chauffeur geworden en heb heel Europa doorkruist met de truck. Na lang op het buitenland te hebben gereden uiteindelijk voor een binnenland baan gekozen op de Eerste Container Terminal (ECT) op de Maasvlakte en hier mijn meissie tegengekomen. We zijn inmiddels getrouwd en hebben samen 3 kinderen, 2 van haar, een van mij, alle 3 meiden.

Van de twaalf ambachten gesproken, ik ben uiteindelijk als procesoperator in dienst bij Ashland Industries B.V. te Zwijndrecht waar ik mijn industriële brandweermanschap A papieren moest halen. En dat was voor mij het leukste werk wat ik ooit heb gedaan dus, aangemeld bij de Vrijwillige Brandweer in Brielle, THV gehaald en aangenomen. Als specialisaties heb ik gaspak, gas meten, oppervlakte redder en pompbediende.

In 2021 heb ik mijn bevelvoerders papieren behaald zowel voor de gemeente brandweer als voor de industriële brandweer.

Ik ben de trotse eigenaar van mijn mooie Honda Goldwing F6B en hier toer ik met veel plezier op rond. Ik hoop jullie snel te ontmoeten op een van onze ride-outs.

Groeten,

Ray (Wing) Oosterbaan

President