Vice-President

Richard Stolk

 

Even voorstellen.......

 

 Ik wil me graag even voorstellen.
Mijn naam is Jacobus Richard Stolk. (Richard)
Ik ben 43 jaar, woonachtig in Petten. Ik heb een relatie met Chantal, zij heeft een prachtzoon genaamd Sem. In mijn vrije tijd speel ik als figurant in Nederlandse films en televisieseries en ben ik een enthousiast sporter.
 
Sinds 01-02-2017 ben ik 15 jaar werkzaam als beroepsbrandweerman bij de bedrijfsbrandweer NRG te Petten.
Als vrijwilliger ben ik begonnen bij de brandweer Alkmaar. Daar heb ik na een aantal leerzame jaren van deze hele mooie hobby m'n beroep kunnen maken.
Verder had ik een eigen bedrijf waar ik mezelf als ZZPer verhuurde als beveiliger/ brandwacht.

Zo ben ik ook in contact gekomen met Marko Willard (Panda), vice president van de club. Door de mooie verhalen over motorrijden en brandweermensen ben ik gaan kijken op de club en ben ik ook gelijk lid geworden.

Ik heb het zeer naar mijn zin, de ritten, de mensen, het vrijblijvende. Toen ik na een jaar werd gevraagd om memberlid te worden, zag ik dit als een mooie maar ook leuke uitdaging.
Verder ben ik afgelopen jaar voor het eerst mee geweest naar België voor de Europese meeting.(econ) Hier heb ik echt super van genoten en ga ik hopelijk nog vele jaren meemaken en dan natuurlijk het liefst met zo veel mogelijk leden van onze mooie club.
Verder is mijn droom voor de club dat we er natuurlijk nog meer enthousiaste mensen bij krijgen,  die het ook leuk vinden om mee te gaan naar de Econfeesten.
Ik rij zelf een Harey Davidson Road King,mijn droommotor. Hopelijk lukt het me een keer om de 10000 mile paths bij elkaar te rijden, wie weet gaat dat dit jaar al lukken.

Hopelijk zien we elkaar bij weer een mooie rit door Nederland.

Hartelijke groet,
Richard, Yankee

    © Red Knights Netherlands 1

    Free Joomla templates by L.THEME