Treasurer

Arco Harmans

 

Even voorstellen.......

 

Wie ben ik... Ik ben Arco, woonachtig in het fraaie Soest, getrouwd met Cisca sinds 2007 en samen hebben we twee Beagles Harm & Huub.
 
In 2006 ben ik als vrijwilliger bij de brandweer Soest terecht gekomen en van daaruit beroeps geworden bij eerst diezelfde brandweer Soest en nu de Veiligheidsregio Utrecht. Daar hou ik me bezig met de werkinstructies (VRU breed), de werk procedures, de daarbij behorende App en allerlei ondersteunende taken voor de VRU en de post Soest. Voor de aspiranten ben ik hun Leerwerkplekbegeleider, iets wat ik met erg veel plezier doe.
 
In de repressie ben ik primair chauffeur, daarbij ook nog bevelvoerder en natuurlijk manschap.
 
In 2013 dan eindelijk mijn motorrijbewijs gehaald. Diezelfde dag heb ik me bij de Red Knights MC, chapter Netherlands 1 aangemeld. Vanaf die dag ben ik ook de penningmeester/treasurer. Ook alweer een hele tijd dus. Ook iets wat ik met veel plezier doe. Sinds een paar jaar een dubbel functie, ook de secretaris functie op me genomen. Deze functie komt vacant, twee functies binnen een chapter wat ieder jaar weer groeit is me toch iets teveel.
 
De Harley-Davidson Softail is verkocht. De plannen voor een andere zijn er, dus laat je vooral verrassen….
 
Met vriendelijke groet,
Arco Harmans
 
    © Red Knights Netherlands 1

    Free Joomla templates by L.THEME