Secretary

Peter 'Compaen' Abbring

 

Hey,

 

Mijn naam is Peter Abbring (Compaen). Ik ben geboren op 12 juni 1966 in Oostzaan, een dorp gelegen tussen Amsterdam en Zaandam. Omdat Amsterdam in augustus 1966 een deel van Oostzaan annexeerde werd ik opeens inwoner van de hoofdstad. Daar ben ik opgegroeid en gewoond tot ik op mijn 24 e weer terug kon naar Oostzaan. Mijn twee kinderen zijn ook in Oostzaan geboren en wonen er nog steeds. Ik ben gescheiden en woon samen met mijn vriendin Margriet (Daisy) in Purmerend.

In Oostzaan ben ik bij de brandweer gekomen en daar doorgegroeid tot brandmeester. Daarnaast heb ik nog de opleidingen voor WVD en instructeur gedaan. Naast de uitrukdienst ook nog een tijd postcommandant geweest dus dat was best druk maar wel heel leuk om te doen.

Ik ben als projectmanager werkzaam bij Gunters en Meuser, een ijzerwaren en gereedschappen handel in Amsterdam. Met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de afdeling domotica/toegangscontrole, incl. verkoop en montage. Een erg leuke en afwisselende baan, maar soms wel een beetje stressvol. En om die stress een beetje af te laten nemen en de kop weer leeg te krijgen ga ik op de motor naar het werk. Tot voor kort op een Yamaha TDM 900 maar sinds een jaar rijdt ik een BMW R1200 RT uit 2009. In 2015 ben ik via een brandweer collega in contact gekomen met de Red Knights, heb een keer een rit meegereden en ben daarna meteen lid geworden. In augustus 2019 ben ik verkozen tot secretary.

 

Tot zover mijn verhaal, wij hopelijk zien wij elkaar snel tijdens een Ride Out.

 

Groeten, Peter “Compaen” Abbring

Secretary 

© Red Knights Netherlands 1. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME