President

Peter 'Pyro' Dekker

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Peter Dekker, ben de trotse vader van een dochter en een zoon en ben geboren en getogen in het prachtige Bilthoven, gemeente De Bilt.

 

Inmiddels al ruim 32 jaar actief als vrijwillig brandweerman bij de brandweer Bilthoven waar ik als brandwacht 2e klasse ben begonnen. Door de jaren heen doorgegroeit als chauffeur op alle voorkomende voertuigen, Bevelvoerder en Officier van Dienst. Als postcommandant draag ik zorg voor de dagelijkse paraatheid en geoefendheid van de post Bilthoven.

Ook beroepsmatig ben ik werkzaam bij de brandweer, Veiligheidsregio Utrecht, waar ik ook beroepsmatig werkzaam ben als Officier van Dienst en mij bezig houdt met natuurbrandbestrijding, paraatheid, ondernemingsraad etc.

 

Al jaren heb ik als hobby het motor rijden ontdekt en had de behoefte om dit breder te trekken door de hobby’s motor rijden en brandweer te combineren. Zoekende op het internet ontdekte ik het bestaan van de Red Knights International Motorcycle Club. Ontstaan in Amerika en inmiddels ook overgewaaid naar diverse Europese landen. In Nederland was deze club nog niet opgestart. Na verder zoeken ontmoete ik meer brandweercollega’s met dezelfde behoefte en na wat overleg is op 13 mei 2011 de Red Knights Netherlands 1 opgericht. Sinds 2013 mag ik als President/voorzitter samen met 6 bestuursleden de belangen behartigen van onze members.

 

Inmiddels bestaat ons Chapter 10 jaar en zijn wij na een start met 8 members gegroeid naar een chapter van inmiddels 74 members, verspreidt over het hele land.

Als President/voorzitter van dit chapter ben ik trots op wat wij in de afgelopen jaren met elkaar hebben bereikt. De saamhorigheid, het 'familie- gevoel’, is een groot goed binnen onze club.

 

Heb jij ook belangstelling voor onze club? Check onze website en/of socials voor onze activiteiten en kom gerust eens even kijken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter ‘Pyro’ Dekker

President Red Knights Netherlands 1

 

© Red Knights Netherlands 1. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME