6.png

Webmaster / PR Red Knights Netherlands 1

Hallo, ik ben Roland en op het moment van schrijven was ik werkzaam als assistent instructeur bij het Trainingscentrum Vlissingen voorheen beter bekend als Trainingscentrum Brandweer Vlissingen, vrijwilliger bij de Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen - Middelburg ( Veiligheids regio Zeeland ) waar ik ook twee jaar in beroepsdienst heb gezeten voor ik naar het Trainingscentrum ging. Hiervoor zat ik in de kweekvijver voor de Brandweer, namelijk de Jeugdbrandweer Vlissingen.

 

Tegenwoordig zit ik in de drank, tja je moet van je hobby je beroep maken he, ik ben tegenwoordig werkzaam als marketing medewerker bij Drankgigant.nl de grootste online slijter van Nederland.

 Zelf ben ik geboren in Vlissingen anno 1978 en rij al vanaf mijn 18e op de motor en heb al in diverse motorclubs gediend in het bestuur of als lid, zelf ben ik veel te vinden in de Ardennen, Eifel of ergens anders in europa en dat natuurlijk op de motor. Ook vul ik mijn tijd graag met het maken van websites.

 

 

 

 

 

Om een indruk te geven van mijn rijden op de motor, dit zit rond de 15.000 KM per jaar. En daarbij de nodige op de pekel fiets voor de winter periode.


Ook zullen er mensen zijn die mij kennen van het Fire Fighter Treffen in Zeeland welke ik een aantal jaren met veel plezier heb mogen organiseren.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©copyright ropawebdesign.nl