2.png

Welkom op de site van de Stichting Red Knights Netherlands 1

De Red Knights Netherlands 1 heeft tot doel:

  • Het promoten van de veiligheid van de motorrijder.
  • De bescherming van een positief beeld van de motorrijder.
  • Te genieten van de broederschap van brandweermensen.
  • Deel te nemen aan activiteiten gericht op het vergroten van het algemene begrip van het genot van het motorrijden.

 


De Red Knights Netherlands 1 is opgericht door en voor mensen uit het brandweerveld waarbij het niet uitmaakt of je beroepsmatig, bedrijfsmatig of vrijwillig actief bent, of je oud-lid of gepensioneerd bent bij een brandweerkorps maar allemaal dezelfde hobby er naast hebben, het motorrijden.

 

Lees hier een interessant artikel van de Red Knights in het vakblad Brand & Brandweer mei 2016

 

De Red Knights Netherlands 1 is geen MC en heeft geen enkele link met welke MC dan ook. Het is wel mogelijk dat de Red Knights Netherlands 1 in contact komt met MC's bij bijvoorbeeld motortreffens. De Red Knights Netherlands 1 hecht er dus wel belang aan om kennis te nemen van de regels welke gelden in de MC-wereld.Wie zijn wij en wat willen wij ?

De Red Knights is een club voor en door brandweermensen, een internationale motorclub uit de Verenigde Staten van Amerika met diverse chapters wereldwijd,waarbij het niet uitmaakt of je vrijwilliger of beroeps bent, wat voor motor je rijdt en of je actief, gepensioneerd of uit dienst bent. Wel moet je in goede relatie staan met de brandweer; een (voormalige) pyromaan die bij de brandweer is ontslagen zal bijvoorbeeld geen lid kunnen worden.

 

In Nederland hebben wij GEEN MC-status.

 

Red Knights chapter Netherlands 1 is een chapter van Red Knights international MC.

Onze missie:

  • Het promoten voor veiligheid van de motorrijder.
  • De bescherming van een positief beeld van de motorrijder.
  • Te genieten van de broederschap van brandweermensen.
  • Deel te nemen aan activiteiten gericht op het vergroten van het algemene begrip van het genot van het motorrijden.

  

Nieuwe leden van de Red Knights Chapter Netherlands 1. Na aanmelding krijg je bericht om eenmalig een bedrag van 50,00 Euro over te maken als zijnde inschrijfkosten. Voor deze inschrijfkosten ontvang je een frontpatch van de Red Knights Netherlands 1 en je lidmaatschapskaart.

 

De contributie voor "full-members" bedraagt € 30,00 Euro per jaar.

 

Social-members betalen bij inschrijving 30,00 Euro en een contributie van 15,00 Euro per jaar.

 

Pas bij ontvangst van je betaling is de aanmelding definitief!

 

Als je interesse gewekt is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

We hopen je snel als nieuwe member te mogen begroeten!

 

Documenten

+ oprichtingscertificaat

 

Stichting Red Knights Netherlands 1 Toerreglement

Art.1. Dit toer- en evenementenreglement is van toepassing op de door of namens de Red Knights georganiseerde RIDE OUT en evenementen.

Art.2. De Stichting Red Knights Netherlands 1, daaronder begrepen het bestuur en de toer- of evenementenorganisatie, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook die een deelnemer aan een RIDE OUT of evenement oploopt dan wel die een deelnemer aan een RIDE OUT of evenement bewust of onbewust toebrengt aan derden.

Art.3. De organisatie behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer, wiens houding of handelen het evenement schade toe brengt dan wel voor de overige deelnemers en/of derden een gevaar is, van voortzetting van de RIDE OUT of het evenement onmiddellijk uit te sluiten.

Art.4. Beslissingen van de toer- en evenementenorganisatie zijn bindend.

Art.5. Deelnemers aan Stichting Red Knights Netherlands 1 evenementen geven bij voorbaat toestemming om van hun gemaakte foto's tijdens deze evenementen te plaatsen op de Red Knights.nl site.

Art.6. Indien aan de deelname van een RIDE OUT of evenement inschrijfgeld is verbonden, is de inschrijving tot deelname pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Art.7. Indien het aantal deelnemers aan een RIDE OUT of evenement het aantal beschikbare plaatsen overtreft zal inschrijving plaatsvinden in volgorde van binnenkomst.

Art.8. Het staat iedere deelnemer vrij om bij meerdaagse evenementen, voor eigen rekening, elders te overnachten.

Art.9. Bij een eventuele afmelding wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Uitrustingseisen ter zake van het motorrijwiel: 

Art.10. De motorrijwielen dienen in goede conditie te zijn en te voldoen aan de wettelijk voorgeschreven uitrustingseisen.

Voorwaarden ten aanzien van de deelnemers:

Art.11. De deelnemers dienen over de benodigde geldige documenten te beschikken. Voor deelnemers die het motorrijwiel besturen betreffen dit voor RIDE OUT en evenementen binnen Nederland: het kentekenbewijs, het rijbewijs en een verzekeringsbewijs. Voor het buitenland dienen deze documenten te worden aangevuld met het paspoort of een id-kaart, eventueel benodigde visa, het internationale rijbewijs en de zogenaamde Groene Kaart. Voor deelnemers die het motorrijwiel niet besturen doch deelnemen als duopassagier kan binnen Nederland worden volstaan met een wettelijk erkend identiteitsbewijs. Voor het buitenland dient dit te worden aangevuld met paspoort of een id-kaart en de eventueel benodigde visa.

Linken

Diverse linken naar andere clubs en nog meer...

Jullie link hierbij, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Redknights MC's

Red Knights International Firefighters Motorcycle Club

Frankrijk chapter 1

Belgie chapter 1

Belgie chapter 2

Belgie chapter 3

Duitsland 1

Duitsland 2

Duitsland 3

Duitsland 5

Duitsland 6

Zwitserland 1

Zwitserland 2

 

Motor vakantie

Motofriendly.eu

Motor weekendje weg

 


©copyright ropawebdesign.nl